Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Vervolgopleiding

Voortgezette Praktijk Opleiding Beveiliging (VPOB)

Voor wie?
​​​Je bent beveiliger en voert met plezier het vak uit. Je wilt een stap verder en breder inzetbaar zijn. Kennis wil je verdiepen en je meer gaan ontwikkelen op beveiligingsgebied. Een goede beveiliger is meer dan een observant in een uniform die handelt in kritieke situaties. Je bent het visitekaartje van een bedrijf. Je geeft gasten niet alleen een warm welkom maar ziet gelijktijdig of iemand welwillend is. Communicatie is steeds belangrijker door het mondiger worden van het publiek. Ook het gebruik van mobiele telefoons als filmappaartuur om escalaties op social media te delen, beïnvloedt ons werk. Het vraagt extra vaardigheden om ons vak goed uit te voeren.

Wat kun je ermee?
​Na het behalen van het VPOB-diploma ben je vrijgesteld van het dragen van het uniform binnen een aantal wettelijke regels. Je bent inzetbaar in het hogere segment van beveiliging als profiler, observant, persoonsbeveiliger en directiechauffeur. Ook een rol als projectcoördinator of leidinggevende behoren tot de mogelijkheden. Tijdens de opleiding investeer je in meerdere competenties om je verder te kwalificeren als een gastheer in beveiliging.

Toelatingsvereisten​
​
18 jaar of ouder
Vooropleiding MBO 2 of hoger, Beveiliger 2 of het oude ABM-diploma
Goede fysieke conditie
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
In bezit van een geldig rijbewijs B


​Inhoud opleiding
10 lesdagen van 8.00 - 17.00 uur combinatie theorie en praktijk
2 praktijkdagen rijvaardigheidstraining 

De combinatie theorie en praktijk is inclusief één praktijkoefendag en één afsluitende praktijkoefendag voor de eindopdracht.
 

​De volgende onderdelen komen uitgebreid aan bod: agressie, weerbaarheid, communicatie, persoonsbeveiliger, rijvaardigheid, observeren en BHV. Eén van de modules bestaat uit een Proactieve Observatie en Interventietraining (POINT) waarbij je leert om vroegtijdig crimineel of terroristisch gedrag te herkennen.

Daarnaast monitoren we de cursisten op getoond gedrag in de groep en coachen hierop. Wat is je gedrag? Hoe komt het over? Hoe kun je het verbeteren? Onze instructeurs zijn ervaren specialisten op hun vakgebied veelal met een achtergrond bij Defensie of politie. Onze rechts- en wetkennis is groot.

Locatie
​We bieden de VPOB-opleiding aan op diverse locaties waaronder onze eigen trainingsruimte in 'Stikkerbuilding' te Arnhem. Heb je een beveiligersteam en wil je die naar een hoger plan tillen dan behoort in company training eveneens tot de mogelijkheid.

Baanbemiddeling
Gedurende de opleiding houden we een dossier van je ontwikkeling bij. We brengen in kaart wat jouw sterkte punten zijn en waar jouw voorkeuren liggen in het beveiligingsvak. Je bouwt een portfolio op die de basis vormt voor onze baanbemiddelingsservice. We weten als geen ander dat je de geleerde kennis in de praktijk wil toepassen. We helpen daarom bij het vinden van een baan die bij je past.

 

Contactgegevens

Computerweg 22 (BG),
3542 DR, Utrecht

+316 28 536 908
info@newsecurityvision.nl

KvK: 
57858004

Inschrijven

Ik schrijf me in voor de opleiding beveiliger:
Voortgezette Praktijk Opleiding Beveiliging (VPOB)

Bedankt, je bericht is met succes ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op indien nodig.
Voornaam
Achternaam
M/V
Geboortedatum
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Email adres
Minimaal Rijbewijs B
Beveiliger 2
Aantal jaar beveiliger 2
Voorkeur opleidingsdag
Bedrijfsnaam
Opmerkingen