Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

New Security Vision

Een V op je pak maakt je nog geen beveiliger

Door de recente crisis kent de beroepsgroep Beveiliging een grote aanwas van beveiligers en is er ingeboet op de kwaliteit. Het is relatief eenvoudig om je basisdiploma Beveiliger te behalen bij het groot aantal opleidingsinstituten dat bestaat. Het belang om weer aan het werk te kunnen en een inkomen te vergaren is eerder leidend dan met hart en ziel te zorgen voor de veiligheid van mens of object. Wie kent niet het beeld van de stugge beveiliger in een iets te groot pak die verveeld voor zich uit zit te staren?

Veranderende rol beveiliger
De rol van beveiliger verandert. Steeds meer is de beveiliger een servicegerichte gastheer die tevens de veiligheid van personen en objecten bewaakt. Daarnaast worden mensen mondiger, agressie en crimineel gedrag nemen toe en is er meer dreiging door terrorisme. Dat vraagt om andere vaardigheden van de beveiliger.

Beveiliging op niveau
New Security Vision biedt kwalitatief hoogwaardige opleidingen voor beveiliging op niveau. De startende beveiliger volgt de theoretische basisopleiding Beveiliger MBO-2. De ervaren beveiliger die breder inzetbaar wil zijn, kiest de Voortgezette Praktijk Opleiding Beveiliging (VPOB) waarin alle benodigde vaardigheden gebundeld zijn. Na afronding van deze praktijkgerichte opleiding mag je binnen bepaalde wettelijke grenzen 'in burger' beveiligen en is een uniform niet noodzakelijk. 

Specialisten
Onze instructeurs zijn specialist op hun vakgebied en hebben een achtergrond bij de politie of Defensie. Eigenaar Tom de Klerk begon zijn carrière bij de Koninklijke Marechaussee en heeft bij de politie gewerkt. Hij heeft een overstap gemaakt naar de particuliere sector waarbij hij vooraanstaande burgers heeft beveiligd. Hij is projectleider geweest bij gerenommeerde beveiligingsbureaus en heeft ervaring met alle facetten van het beveiligingsvak. Hij wordt veelvuldig ingeschakeld voor advieswerk.

Tom: "Met New Security Vision wil ik het beveiligingsvak een kwaliteitsboost geven. Dat begint met een gedegen opleiding voor de beginnende én ervaren beveiliger. Het beroep moet weer het  aanzien krijgen van toen. Een V op het pak maakt je nog geen beveiliger. Servicegericht gedrag met een wakend oog voor beveiliging wel."  

​

Contactgegevens

Computerweg 22 (BG),
3542 DR, Utrecht

+316 28 536 908
info@newsecurityvision.nl

KvK: 
57858004