Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Cursist aan het woord

Een cursist aan het woord

De 30-jarige Frank is eigenaar van ‘The Rolling Office’, als directiechauffeur biedt hij veilig, vlot en comfortabel vervoer aan voor CEO's, leden van de raad van commissarissen en vermogende particulieren. Door een mix van een defensieve en offensief tolerante rijstijl creëert hij een optimaal werkklimaat voor de VIP in de auto. Reistijd wordt zo omgezet in effectieve werktijd. Ook boekt hij desgewenst een vlucht, hotelkamer, haalt post op of doet een boodschap.

Afwisselend en praktijkgericht

“Met de Opleiding VPOB van New Security Vison word ik breder inzetbaar in de beveiliging en kan ik mijn werk combineren als persoonsbeveiliger. Ook een perspectief als predictive profiler of docent directiechauffeur behoort tot de mogelijkheden. Een half jaar geleden heb ik kennisgemaakt met eigenaar Tom de Klerk van New Security Vision tijdens een sollicitatie. Zijn filosofie achter de opleiding sprak me aan. De combinatie tussen praktijk- en theorielessen houdt je scherp. De afwisseling vind ik prettig. Sommige onderdelen lopen als een rode draad door de opleiding heen en komen vaker terug. Ook wordt er geoefend in een praktijksituatie zoals een winkelcentrum. Dat spreekt me aan, ik ben meer een praktijkman, dan een iemand die de hele dag met zijn neus in de boeken gaat zitten. Overigens vraagt de opleiding wel veel zelfstandigheid en discipline om de lesboeken dagelijks door te nemen.

Positief groepsgevoel

In de cursusgroep zaten andere ervaren beveiligers bijvoorbeeld uit de evenementen- en, objectbeveiliging en beveiliging met honden. Fouten mogen gemaakt worden en het versterkt het groepsgevoel: samen de schouders eronder. Met deze groep durf ik een opdracht te doen, ik ben ervan overtuigd dat deze jongens voor elkaar door het vuur gaan. Natuurlijk zijn de enthousiaste instructeurs van grote invloed op ons positivisme. Het was mij al snel duidelijk dat zij een bak aan ervaring hebben en deze kennis graag uitdragen. Al met al is het een veelzijdige en goed georganiseerde opleiding waarbij er aan het eind van elke cursusdag gelegenheid is om feedback te geven. Hier wordt adequaat mee omgegaan. Ik kijk met een positief gevoel terug op de opleiding en kan het iedereen die verder wil komen in het beveiligingsvak aanbevelen.”   

Contactgegevens

Computerweg 22 (BG),
3542 DR, Utrecht

+316 28 536 908
info@newsecurityvision.nl

KvK: 
57858004